Molen in het oude centrum van Haarlem met het Spaarne op de voorgrond

Al suppend over het Spaarne, suppen in Haarlem

Vanaf het water is het mooi Haarlem ontdekken. De Haarlemse grachten en de leuke terrassen, de monumentale gebouwen van de Haarlemse binnenstad. Alles is mooier vanaf het water. Deze stad aan het Spaarne is onderdeel van de staande mast route, dus ook op het water zelf gebeurt genoeg. Maar geen angst, suppen Haarlem is niet gevaarlijk 🙂

Suppen Haarlem met Supflow

Een rondvaart in een rondvaartboot door Haarlem is natuurlijk best een beetje saai. Daarom biedt Supflow leuke rondvaarten op een SUP door Haarlem. In verschillende tochten variërend van 1,5 tot 2,5 uur leer je de binnenstad van Haarlem al suppend kennen. Er wordt gestart met de tochten dichtbij het NS station Haarlem. Dus met het OV is een dagje Haarlem gecombineerd met een sportief uitje een heerlijke combi. Eigenlijk gaan de tochten ook altijd bijna wel door, ongeacht het weer. 

Supflow Schotersingel 2 2021 GE Haarlem Tel: 06-5136 9338

Free Movement 

Ricardo en Petronella zijn de oprichters van Free Movement, Suppen Haarlem is met hen echt een feestje, want zij kennen de stad op hun duimpje. Maar ze zijn ook nog eens supersportief, beiden doen ze aan wedstrijd suppen (zelfs op wereldniveau). Dus als je aan je conditie wilt werken, neem dan eens contact op met hen. Ze bieden verschillende lessen aan van beginner tot gevorderd. Dus als je al een beetje kunt blijven staan,  ga de uitdaging aan en schrijf je in voor een gevorderden training en bereidt je voor op SUP wedstrijden.

Free Movement Spaarnwouderstraat 35 2011 AB Haarlem Tel: 06-5325 9165

TIP: houd je van suppen over de grachten? Dan moet je zeker ook eens gaan suppen in Amsterdam of in Utrecht. Ook in Leiden kan je heel erg leuk suppen over smalle grachten. 

Hartje Haarlem

Wil je met een groep vrienden of met je familie een leuke dag beleven? Dan ben je bij Hartje Haarlem aan het juiste adres. Naast een E-scooter of een E-Fatbike kan je hier ook terecht voor allerlei leuke SUP activiteiten. Zo kan je een georganiseerde toch door Haarlem maken. Ook kan je onder begeleiding van een professionele Yoga lerares een echte SUP yoga clinic volgen. Op deze manier beleef je Haarlem eens echt op een andere, unieke wijze. 

Hartje Haarlem
Turfmarkt 30
2011CB Haarlem 
Tel: 06-3894 4817


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen