Suppen op de utrechtse grachten met de Dom op de achtergrond

De 3 allerleukste SUP board plekken van Utrecht

Een keer lekker peddelen door Utrechtse wateren, dan zijn er meer dan genoeg opties beschikbaar. Utrecht beschikt net als Amsterdam over genoeg grachten om lekker over te suppen. In deze blog hebben we een selectie gemaakt van onze persoonlijke top 3. Er zijn buiten deze 3 nog veel meer opties, maar we hebben nu eenmaal beperkte tijd en veel leuke en positieve ervaringen met deze drie.

SUP school Domstad is een leuke en open SUP boardschool in het centrum van Utrecht. Heb je bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje van je zoon of dochter, dan hebben ze hier een hele leuke middag voor je in petto. SUP school Domstad is de eerste SUP school in Utrecht en wordt gerund door Yvonne. Yvonne is niet alleen een zeer betrokken en ervaren instructeur maar heeft ook een oog voor het milieu. Er is ook bewust gekozen om geen SUP boards te verhuren maar alleen te concentreren op het lesgeven in suppen Utrecht.

Adres: Krommerijnbrug 1, Utrecht

Telefoon: 06 – 4431 1056

Suppen op de utrechtse grachten met de Dom op de achtergrond

Een mooie combinatie tussen eten en suppen Utrecht vind je bij Op Zuid. Bij deze New York-achtige bistro aan het water kan je heerlijk eten. Ze hebben een enorm terras en zijn gevestigd in een oude fabriek. Tevens hebben ze een beperkt aantal SUP boards dat je kan huren voor 1 of meerdere uurtjes. Let wel op dat je niet met meer dan 4 man wilt gaan suppen, want dan zijn er niet voldoende boards. Maar niet getreurd, ze verhuren hier ook sloepjes, dus er kan altijd een volgbootje mee met de SUP boards.

Adres: Neerlandiakade 2b, Utrecht

Telefoon: 030 – 245 1118

SUP4FUN is een mobiele SUP school en bevindt zich niet op een vaste plek in Utrecht. Ook hier kan je privé SUP les krijgen of juist met een groep. Doordat de SUP school naar jou toe kan komen, kan je ook met een groep suples krijgen in Woerden, Harmelen of waar dan ook in Utrecht. Bij SUP4FUN hebben ze ook speciale technieklessen, als jij je SUP skills nog beter wil maken.

Telefoon: 06 – 2824 9034

3 jongens op een supboard in de avondschemer

Tips en aanraders

Vind je het leuk om steden vanaf het water te verkennen en hou je van de oude, monumentale panden van een binnenstad. Ga dan eens Leiden per sup verkennen. Ook de binnenstad van Delft is per sup zeer de moeite waard. 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen