SUPboardonline.nl

SUPboardonline.nl is onderdeel van Sebastian Watersports B.V. Ons watersportbedrijf kent een traditie in Nederland in het zeilen, surfen en inmiddels ook in het suppen.

Bij SUPboardonline.nl hebben we een groot aanbod van alle bekende merken SUP boards. Daarnaast hebben we ook een aanbod van zeer betaalbare en kwalitatieve goede boards van nieuwe en minder bekende fabrikanten.

Al onze SUP boards worden door onze fanatieke collega’s zelf uitgeprobeerd, dus bij vragen kan je altijd even contact opnemen. Er is altijd wel iemand die ervaring heeft met het board dat jij wilt gaan kopen.

I love supboardonlineNL
KiKa logo

SUPPEN voor KiKa

Voor ieder verkocht SUP board doneren wij 10 euro aan stichting KiKa. Wij vinden het namelijk een ontzettend goed doel, waar we heel graag aan bijdragen. Ook al is het een kleine bijdrage, wij geloven erin dat er meer is in het leven dan geld verdienen. 

Daarnaast organiseren we jaarlijks het evenement SUPPEN voor KiKa op het Gooimeer. Tijdens deze sponsortocht gaan we met elkaar suppen om nog meer geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. 

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan: