Suppers op een gracht in Amsterdam

5 tips om lekker te suppen in Amsterdam

SUPPEN Amsterdam? Is dat mogelijk dan? Jazeker Amsterdam kent een enorme SUP board community. In deze blog varen we met je mee langs de 5 leukste plekken om te suppen in Amsterdam. En niet alleen in de Amsterdamse grachten kan je heerlijk suppen, ga ook eens naar Leiden, Utrecht of Haarlem (net wat dichterbij). En wil je eens heel wat anders? Ga dan eens suppen op het IJmeer bij Almere. Wil je niet langer blijven huren maar een SUP board kopen? Dan hebben wij mooie aanbiedingen voor je.

Suppen op de Amsterdamse grachten. Uiteraard zijn de grachten in de binnenstad dé plek als je wilt gaan suppen in Amsterdam. Met Kano & Sup Amsterdam, welke zich bevindt bij de Berlagebrug kan je op een mooie toer. Vanaf de Berlagebrug zit je zo op de grachten. Je kan er losse SUP boards huren voor bijvoorbeeld een uur. Maar ze organiseren ook leuke clinics, waarbij je in een groep onder begeleiding gaat suppen over de grachten. Je wordt begeleid door een Nederlands kampioen kanovaren, dus je bent in veilige en ervaren handen.

Locatie: Weesperzijde 1094, Amsterdam

Telefoon: 06 -2240 2305

Man legt de werking van sup peddel uit aan groep vrouwen
Twee mannen op een SUP board

SUP west is ook een aanrader als je wilt suppen in Amsterdam. Zij hebben hun locatie in het Westerpark. Dit is meer aan de westkant van Amsterdam. Hierbij zit je ook zo op de grachten van Amsterdam. Je kan hier ook weer terecht voor een leuk bedrijfsuitje met een groep. Je wordt begeleid door ervaren fitnesstrainers, die ook zeer bedreven zijn in het suppen. Ook hier kan je terecht als je alleen een SUP board wilt huren.

Locatie: Nieuwpoortkade 17, Amsterdam

Telefoon: 06 – 5175 9376

SUP en Meer zit in het Amsterdamse bos aan de zuidzijde van Amsterdam, richting Amstelveen. Je kan hier terecht voor het huren van een SUP board, maar ook voor privé en groepslessen. Het leuke is dat ze ook echt hele bijzondere SUP lessen aanbieden. Wat dacht je van: MeditatieZenSUP, hier ga je leren om te mediteren op een SUPboard. Ze peddelen naar een rustig water en hier ga je meerdere ademshalings- en ontspanningstechnieken leren, op een SUP board. Een heel andere techniek is Doggy SUP. De naam zegt het al, samen met jouw viervoeter ga je leren suppen. Weer eens wat anders dan de standaardwandeling. Zo zie je maar Suppen Amsterdam, het is zeker niet saai.

Locatie: Boeierspad 5, Amsterdam

Telefoon: 020 – 330 5112

De SUP SUP club is een bekende in Amsterdam en daarbuiten. Inmiddels heeft het meer dan 15 vestigingen door heel het land. In Amsterdam vind je er maar liefst 3! Er is er een bij Hanneke’s boom, de beste borrellocatie van de stad. Ook is er een bij het Amstel Boathouse, iets meer richting het zuiden van Amsterdam. De laatste locatie in Amsterdam is aan de Sloterplas in Amsterdam Osdorp. Je kan hier van tevoren SUP boards huren (inclusief alle benodigdheden). Je krijgt dan een code van een locker waarin jouw spullen zich bevinden. Lekker makkelijk toch?

Locatie: Amsteldijk 223, Amsterdam

Telefoon: 085 – 130 9686

Sinds 2011 al organiseert Morene Dekker van M&M SUP Amsterdam al SUP boardtochten in en om de Amsterdamse grachten. 10 jaar later is er een compleet team dat jou en jouw vrienden of collega’s meeneemt op een fantastische tour over het water. Je kan kiezen uit diverse opties, zoals een pilates of yogales op een SUP board of juist een beginners-les om de basisvaardigheden van het suppen onder de knie te krijgen. Ook organiseren Morene en haar team allerlei leuke excursies, bijvoorbeeld suppen naar het eiland Pampus en daar overnachten. Hoe gaaf is dat?!

Locatie: Zeeburgerpad 10, Amsterdam

Suppers op een gracht in Amsterdam

is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen