Retourneren en ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de SUPboardonline.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via hallo@supboardonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Product ruilen?

Wil je het bestelde product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met hallo@supboardonline.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Als je een product retour stuurt is het belangrijk dat je het retourformulier toevoegt. Dit formulier zit in de doos of in de verpakking van je bestelling.

Je kan het product retourneren naar:
SUPboardonline.nl
t.a.v. retouren
Zonnebaan 33
3542 EB Utrecht

Stuur het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons op.