Erasmusbrug Rotterdam

Suppen Rotterdam, waar ken dat dan?

Skyline van Rotterdam met spiegelglad water van de maas

In Rotterdam is er water genoeg, dat klopt ook. Alleen kan je in Rotterdam niet overal zomaar op je SUP board stappen. Suppen Rotterdam doe je namelijk het meest veilig en rustig op bijvoorbeeld de Kralingse plas, in, jawel de wijk Kralingen. Maar ook de Bergse plassen bij Hilligersberg zijn de perfecte plek om op te gaan suppen. Hier vind je diverse aanbieders waar je een SUP board kunt huren, een suplesje te nemen of gewoon lekker een drankje te doen.

SUP’s UP

SUP’s UP is alweer ruim 10 jaar geleden opgericht door de sportieve Caroline Ammerlaan. Als fervent kiteboarder (met Den Haag en vooral Scheveningen als haar achtertuin) kwam Caroline al vroeg in aanraking met suppen. Suppen in Rotterdam was nog redelijk onbekend en daarom besloot ze 10 jaar geleden vanuit de Bergse Plassen SUP board lessen en clinics te gaan aanbieden. Je kan hier terecht voor een privéles (1,5 uur voor 90 euro) of met een hele (vrienden) groep een leuke en sportieve middag beleven op een SUP. Je krijgt eerst een korte introductie aan land en gaat dan al gauw met z’n allen 1,5 uur het water op. Samen op het water suppen, geeft je een mooi uitzicht op alle mooie villa’s van het chique Hilligersberg.

SUP’s UP
Stadhouderslaan / Johan de Witlaan
3051 HG Rotterdam

caroline@supsup.nl

Suppen Rotterdam

Suppen Rotterdam opereert vanuit de Zevenhuizerplas in Nesselande. Deze woonwijk in Rotterdam ligt ingesloten tussen de Eendragtspolder en het Hoge Bergse bos. Kortom, midden in de stad maar toch genoeg natuur om lekker tussen te peddelen op je SUP board. Voor maar 17,50 euro voor 2 uur, huur je hier een SUP bij eigenaar Baris. Hij is ook een ervaren instructeur en kan je dus ook meenemen op een supboardtour. Je gaat dan over de Zevenhuizerplas of via de rivier de Rotte, richting het centrum van Rotterdam.

Suppen Rotterdam
Siciliëboulevard 712
3059 XT Rotterdam
Tel: 06-2378 1732

Outdoor Valley

In het Hoge Bergse bos ligt Outdoor Valley, ze organiseren een heleboel inspannende en ontspannende activiteiten, waaronder suppen. Deze activiteiten kan je ook in combinatie met elkaar doen, wat dacht je van kano volleybal of vlotbouwen in combinatie met een suptochtje? In de zomer hebben ze ook een locatie in Rotterdam Crooswijk, waar je terecht kunt voor het huren van SUP board of een kano.

Outdoor Valley
Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
Tel: 010-261 5960

TIP: vanuit Rotterdam is het niet ver naar de Biesbosch, waar je prachtig in de natuur kunt suppen. Of wat denk je van Zoetermeer of Hellevoetsluis daar heb je ook een paar mooie SUP plekken. 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen