Groot geel gebouw van het Groninger Museum

Suppen Groningen, waar is het nu het leukst?

Binnenstad van Groningen met Martinitoren op de achtergrond

Bij suppen Groningen denk je direct aan het Paterswoldsemeer of misschien wel het Eemskanaal? Maar waar kun je nu het leukst suppen in en rond Groningen? Wij zochten het hier voor je uit. Suppen Groningen, let’s go!

Teuntje de Slak

Het Hawaii van het noorden, zo noemen ze Groningen bij Teuntje de Slak ook wel. Je zou misschien denken dat ze dan Friesland bedoelen, maar nee hoor. Heerlijk, wat een fijne mensen die hier werken en ze kennen Groningen op hun duimpje. Teuntje de Slak zit met haar Supboardschool aan het Hoornsemeer. Bij Teuntje leer je suppen ‘Groningen-stijl’, dat betekent: relaxed en ontspannen. Ze maken onderscheid in twee groepen: basis en intermediate. Dus kan je al een beetje op het SUP board blijven staan, kies dan voor de laatste groep. Gezamenlijk trek je eropuit op het Hoornsemeer of het Paterswoldsemeer. In ongeveer 3 uur maak je een hele tocht over beide meren (ze lopen namelijk in elkaar over). 

Teuntje de Slak SUPexperience
Kaapse Baan 1a
9752 XP Haren
Tel: 06-8398 2056

Suppen Groningen met Bedrijfnat?

Dat klinkt best gek, maar Bedrijfnat, is een hele leuke SUP board verhuurder in hartje Groningen. Zij kennen de binnenstad van Groningen op hun duimpje en samen maak je de leukste tochten langs woonboten, monumentale gebouwen en de vele haventjes die er zijn. En, je krijgt wat mee over de historie van de Groningse binnenstad. Ga met een groepje vrienden of vriendinnen op SUP-safari in Groningen. In een tocht van ongeveer 2-2,5 uur heb je alle hoogtepunten wel gezien. Wil je trouwens zelf suppen en alleen een SUPboard huren, dan kan natuurlijk ook. Hier vind je een leuke SUP route om zelf te gaan varen.

Bedrijfnat
Herebrug 1
9711 GB Groningen
Tel: 06-2513 6629

Suppen in Blauwestad

Ken je Blauwestad, die nieuwbouwwijk bij Groningen? Suppen Groningen zou niet compleet zijn, zonder een bezoekje aan deze waterstad. Het ligt aan het Oldambtmeer en in een paar uur tijd kun je een mooie tocht maken. Bij bootverhuur Blauwestad huur je voor ongeveer 10 euro per uur een lekker SUPboard. Met maar liefst 810 hectare is het Oldambtmeer het grootste meer van de Provincie Groningen. Lekker om die afgevinkt te hebben op je SUPboard bucketlist. 

Bootverhuur Blauwestad
Strandweg 1
9681 BK Midwolda
Tel: 06-5230 7528

is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen