Lekker suppen in Zandvoort

Suppen Zandvoort, de ideale combinatie. Lees onze 3 tips van de leukste plekken en organisaties om lekker te suppen. Zandvoort is met 9 kilometer aan kustlijn, één van de bekendste badplaatsen in Nederland. Samen met Scheveningen en Kijkduin staat het in de top 3 van badplaatsen. In alle 4 de seizoenen kan je je hier goed vermaken in en op het water. Dobberend in de zee op je surfboard of wat kalmer achter de branding op je SUP board. Heb je nog nooit op een SUP board gestaan, maar zou je het gewoon eens willen proberen? Verspreid over het strand zijn er diverse surfscholen waar je terecht kunt voor een lesje. Het serene geluid van het water zorgen ervoor dat jij helemaal tot rust komt.

First Wave Surfschool

We beginnen met First Wave Surfschool, hier kan je terecht voor les in golfsurfen, skaten en in SUP boarden. De lessen bestaan uit een klein stukje uitleg, wat oefenen op het strand en vervolgens ga je het water op. Je leert hoe je stabiel op een board kan blijven staan en hoe je omgaat met het peddelen, je leert makkelijk te draaien. De instructeurs zijn erg relaxed en er hangt een heerlijke ‘surfy’ sfeer op deze surfschool. Erg leuk dus om met een groep vrienden naar toe te gaan.

Kosten SUP board les
Privéles: vanaf 80 euro p.p.  
Groepsles: 27,50 euro p.p voor 2 uur

Boulevard de favauge 13
2042 TV Zandvoort
Tel: 06 – 8302 3230

Surfana

Surfana is meer dan surfen en suppen Zandvoort. Er hangt hier echt een relaxte vibe en het gaat hier om volledige inspanning en ontspanning van lichaam én geest. Naast hun locatie aan het strand van Zandvoort hebben ze ook een locatie in Bloemendaal en op Vlieland. Hier worden verschillende toffe surfcamps georganiseerd. Daarnaast heeft Surfana ook ieder jaar een eigen festival en gaan ze ieder jaar op reis aan het einde van het surfseizoen. 

Je kan bij Surfana leren SUP boarden onder begeleiding van enthousiaste surfers. Omdat je op zee leert suppen kan je zelfs, als je de smaak te pakken hebt, wat golfjes pakken met je SUP board. Zo is het natuurlijk ooit bedacht op Hawaii.

Kosten SUP board les
Groepsles (max 6 personen): 25 euro p.p voor 1,5 uur

Boulevard Barnaart 27
2041 JA Zandvoort
Tel: 06 – 2024 9031

North Sea Watersports

Bij North Sea Watersports kan je niet alleen terecht voor SUP board les maar je kan hier ook prima leren golfsurfen en kitesurfen. Het is een school met enthousiaste surfers welke jou op een leuke manier de basisbeginselen van het boarden leren. Ook als gevorderd SUP boarder kan je hier prima terecht als je in Zandvoort bent bijvoorbeeld en een board wilt huren. De reviews over North Sea Watersports zijn meer dan positief. Ze krijgen gemiddeld bijna een 10.

Kosten SUP board les
Privéles: 45 euro p.p. voor 2 uur 
Groepsles (max 8 personen): 30 euro p.p voor 2 uur

Boulevard Paulus Lot 1b
2042 AE Zandvoort
Tel: 06 – 1376 9173

Suppen Zandvoort, is zoals je heb gelezen de perfecte combinatie als je lekker op zee wilt (leren) suppen op een veilige en relaxte manier. En vind je de zee net een beetje te spannend. Ga dan eens suppen op het Veerse Meer of vind een andere leuke supplek in Zeeland.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen