2 dames doen een yoga oefening op sup veerse meer

De 3 leukste plekken om te suppen op het Veerse Meer

Ik wil gaan suppen op het Veerse Meer, waar kan ik terecht? Er zijn verschillende plekken om goed te kunnen suppen Veerse Meer:

Schotsman Watersports

Dit watersportcentrum biedt een enorm aanbod van watersporten. Dus ook de opblaasbare SUP boards ontbreken hier zeker niet. Bij Schotsman hebben ze bijvoorbeeld ook de spectaculaire Monster SUP. Op dit enorme board van 2 meter breed en 6 meter lang kan je met 8 personen tegelijk suppen. Ook leuk om met een hele grote groep een wedstrijd te houden met meerdere monsterSUP’s.

Locatie: Campensweg 3 in Kamperland

Vertigo Sports

Bij Vertigo kan je SUPboards huren maar ook kitesurfspullen. Onder begeleiding van een instructeur ga leren suppen. Dit kan zowel op het Veerse Meer maar ook op het Noordzeestrand bij Vrouwenpolder.

Locatie: Strand Vrouwenpolder 80 in Vrouwenpolder

Kanoa

De naam Kanoa is Hawaiiaans voor vrijheid. Dit thema staat dan ook centraal bij dit watersport centrum aan het Veerse Meer. Suppen Veerse Meer is hier meer dan goed mogelijk. Je kan hier leren SUPboarden onder begeleiding van een instructeur. Ook kan je hier overnachten en de volgende dag ga je dan lekker kanoën of windsurfen. Je kan hier bij uitstek terecht met grote groepen. Naast allerlei watersporten kan je hier ook leren boogschieten en vlotten bouwen.

Locatie: Muidenweg 255 in Arnemuiden

TIP: niet alleen het Veerse Meer is een aanrader om te gaan suppen. Ook de Brouwersdam is een topplek in Zeeland om lekker te peddelen. Je hebt hier het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, waar je SUP boards kunt huren. Er zijn overigens nog heel veel andere leuke plekken om te suppen in Zeeland.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen