Suppen Twente, das machtig mooi, 3 leuke tips

Suppen op recreatieplas Het Rutbeek bij Enschede is de eerste tip van onze lijst Suppen Twente. Het Rutbeek is ontstaan door zandafgravingen en heeft een oppervlakte van 120 hectaren. Het water is er niet al te diep (ongeveer 3 meter) en je hebt er een hoop leuke strandjes waar je even aan land kunt gaan of even op het strand kunt liggen. Er worden veel festivals georganiseerd, dus check dit altijd even voordat je wilt gaan suppen. Op verschillende plekken kun je een SUP board huren, bijvoorbeeld bij Actief Twente kun je voor 27,50 een hele dag een SUP board huren.

Een andere leuke plas om lekker te suppen in Twente vind je ten Westen van Oldenzaal. Hier ligt recreatiepark Het Hulsbeek. In een uur vaar je ongeveer een leuke SUProute op het Hulsbeek. Bij Outdoor Challenge Park kun je terecht voor het huren van een SUP board. Voor 10 euro per uur huur je hier al een SUP board (inclusief reddingsvest). Luc van Outdoor Challenge Park is de rust zelve en legt je graag even uit hoe je op een SUP board moet staan als je dit nog nooit eerder hebt gedaan.

Suppen op de Regge is ook leuk om eens te doen. Je kunt op verschillende plekken deze rivier op. De Regge stroomt van het Twentekanaal bij Goor in de richting van Ommen. Suppen op dit rustige riviertje is erg ontspannend. Begin bijvoorbeeld bij De Wilgenweard, bij deze leuke locatie kan je allerlei activiteiten ondernemen, waaronder dus suppen en kanoën. Je huurt hier al een sup voor 12,50 euro per uur per persoon.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen