Twee mensen peddelend op een supboard op een water tussen de bomen

Suppen Loosdrecht: lekker in de natuur

De Loosdrechtse plassen zijn een ideale stek om lekker een dagje te gaan suppen. Suppen Loosdrecht wordt ook steeds populairder merken ze bij de diverse supboard scholen die Loosdrecht rijk is. Bijvoorbeeld op de Vuntus plas waan je je in een echt natuurgebied. Er komen hier geen gemotoriseerde boten, dus je kan echt genieten van de stilte van de natuur. Het is niet voor niets in 2020 uitgeroepen tot de nummer 2 van SUPboard gebieden in Nederland. In deze blog vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om lekker te suppen in Loosdrecht. En ben je uitgesupt op de Loosdrechtse plassen, ga dan eens kijken bij het Gooimeer, nabij Almere

ikSUP Loosdrecht

ikSUP Loosdrecht is het grootste centrum om een SUP board kopen in deze omgeving. Je kan er terecht voor alles wat te maken heeft met SUP boarden. Wil je een keer met je hond op pad met je SUP board. ikSUP heeft hiervoor speciale trainingen ontwikkeld om je comfortabel te voelen met je viervoeter op je board. Met een bootje vaar je met je hond naar een eiland, hier krijg je een uitgebreide instructie en raken jij en je hond vertrouwd met het suppen. ikSUP Loosdrecht heeft ruim 8 jaar ervaring met hondensuppen en is hiermee dé honden SUP-specialist van Nederland.

Wat ook een aanrader is: een ouder-kind suples. Kinderen (en ouders) zijn dol op water. Maar suppen met een kind kan soms toch een beetje spannend zijn. Hiervoor heeft ikSUP Loosdrecht een speciale training ontwikkeld. Met speciale oefeningen leer je technieken om stabiel met een kind te leren varen.

Vader en kind zittend op een SUP board

Sup in Loosdrecht

Sup in Loosdrecht is gevestigd aan de Vuntus plas in Loosdrecht. Je kan hier terecht voor suptochten en supverhuur. Voor 15 euro per uur of 22,50 euro voor 2 uur kan je lekker zelf op pad op het Vuntus of verder op de Loosdrechtse plassen. Iedere woensdagavond om 19:00 in de zomerperiode wordt er een mooie tocht gestart. Voordat je begint kan je eerst lekker eten bij restaurant Robberse eiland. Met uitzicht over het water leg je een goede bodem voor de inspanningen die je nog moet gaan leveren.

Dit vinden wij de twee leukste en meest bekende aanbieders om te suppen Loosdrecht. De Loosdrechtse plassen liggen lekker centraal in Nederland en bieden voor watersporters voldoende uitdagingen en mooie plekken. 

Tip: ga eens suppen op de Reeuwijkse plassen, dit oude veengebied is machtig mooi om te verkennen per SUP.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen