Foto van kasteel in Limburg in de bossen en aan het water

“Dit is waarom suppen in Limburg een echte aanrader is”

Met de Maasplassen en de Maas is Limburg bij uitstek de provincie waar je op je supboard klimt. Naast de prachtige rivieren en meren vind je ook rondom de steden Roermond en Maastricht voldoende mooie plekjes om te gaan suppen. Benieuwd waarom suppen in Limburg echt een aanrader is? We overtuigen je met deze blog!

Suppen in Roermond

Aan de westkant van het gezellige Roermond vind je mooie plassen en prachtige natuurgebieden die de moeite waard zijn om te ontdekken. Als je gaat suppen in Limburg mag je Roermond dus ook zeker niet overslaan. Het is dan ook niet vreemd dat je allemaal leuke activiteiten kunt boeken als je gaat suppen in Roermond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sunset SUP van Sup Limburg? Zoals de naam al doet vermoeden ga je bij deze les de zonsondergang bewonderen vanaf je sup: een unieke ervaring! Ook leuk om te doen is de volle maan SUP. Rond zonsondergang ga je het water op en in het donker kom je weer terug aan land. Een absolute aanrader!

Foto van kasteel in Limburg in de bossen en aan het water

Yoga suppen in Limburg

Als je gaat suppen in Limburg kun je natuurlijk een supboard huren en het water opgaan. Gooi jij het liever over een andere boeg? Probeer dan ook zeker een keer yoga suppen in Limburg uit. Het leuke van yoga suppen in Limburg is dat je yoga-oefeningen afwisselt met supoefeningen. Zo combineer je dus heel natuurlijk twee sportieve activiteiten. Ben je bang om een nat pak te halen? Geen zorgen, de supplanken die gebruikt worden voor yoga suppen zijn breed en stabiel. Je kunt je dus helemaal focussen op de oefeningen en hoeft niet bang te zijn dat je in het water valt. Probeer yoga suppen in Limburg uit in bijvoorbeeld de gemeente Maasbracht of Roermond.

Bijzondere routes om te suppen in Limburg

Heb jij vaker op de supplank gestaan en zie jij een tocht van twee tot drie uur wel zitten? Dan zijn er verschillende bijzondere routes die je kunt ontdekken als je gaat suppen in Limburg. Ontdek bijvoorbeeld de mooie flora en fauna rondom de Asseltse plassen. Als je geluk hebt, zie je langs de waterkant zelfs verschillende paarden en koeien grazen. Zorg wel dat je voldoende drinken en eten meeneemt. Een gemiddelde supper doet over deze tocht zo’n drie uur. Wil je helemaal tot rust komen als je gaat suppen in Limburg? Breng dan een bezoekje aan de Oolderplas die je in zo’n twee uur helemaal rond kunt suppen. Heb je zelf geen eigen supboard? Geen probleem, bij de Oolderplas kun je een supboard huren.

Suppen in het Vlaamse Limburg

Heb jij een weekendje in het Vlaamse Limburg op de planning staan, en ben je nog op zoek naar een sportieve activiteit? Ook in België kun je heel goed suppen in Limburg. Ga bijvoorbeeld in alle vroegte je bed uit en bekijk de zonsopgang vanaf het water. Heb je een trouwe viervoeter die je meeneemt op je weekendje over de grens? Bij SUPclub Maasvallei kun je ook een hondenSUP boeken. Om te voorkomen dat jouw hond in zijn eentje op avontuur gaat is het verplicht om een harnas en lijn mee te nemen. Zo heb jij je handen vrij om te suppen in Limburg en kan je hond lekker relaxed voor op de sup liggen.

Fietsen op het water

Ben je op zoek naar die ultieme ervaring? Ga dan met een fiets het water op! Dat klinkt als een onhaalbare onderneming, maar met SUP Bike Tours ga je al fietsend suppen in Limburg. Een leuke activiteit om te plannen tijdens een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of een familieweekend. Je kunt zelf het water rondom Thorn gaan ontdekken, maar je kunt ook een verzorgde tour boeken, inclusief leuke tips. Zo weet je na de tour ook meteen waar je geniet  van een lekkere maaltijd als je gaat suppen in Limburg.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen