Een groepje suppers op een water in Amersfoort

Suppen Amersfoort: sportief ontspannen

De historische binnenstad van Amersfoort is een plaatje, met haar grachten en tal van monumenten. eigenlijk is het net als suppen in Haarlem of peddelen door de Amsterdamse grachten. Ook kent Amersfoort tal van leuke boetiekjes en restaurants. Maar wist je dat er ook vanaf het water van alles te beleven is? Ontdek de stad ontspannen peddelend vanaf het water en help de plasticsoup te bestrijden door mee te doen aan een SUPclean-up. 

SUP Amersfoort

Bij SUP Amersfoort huur je supboard voor een tocht door de mooie grachten van Amersfoort, het Lockhorsterbos of een andere locatie. Ook kun je er terecht voor een clinic, kinderfeestje of vrijgezellenfeestje. Natuurlijk gecombineerd met een hapje en een drankje op een leuke locatie! Suppen Amersfoort is echt een feestje met SUP Amersfoort. 

Stichting SUPclean-up

Dat je in Amersfoort mooie supboard routes hebt zal niemand echt verbazen. Maar dat is niet het enige! De Amersfoortse Isabella Deiderich is één van de initatiefnemers achter de Stichting SUPclean-up. Deze stichting regelt onder andere dat verschillende SUPscholen in Nederland openbare Clean-ups organiseren. Meer weten over deze stichting en de activiteiten die ze organiseren door heel Nederland? Neem een kijkje op de website.

EEMsup

Suppen is makkelijk te leren, maar toch raden we je aan om les te nemen. Tijdens een les leer je de écht fijne kneepjes van het suppen en kun je kennis maken met de verschillende types board (bijvoorbeeld een allround en touring), peddels en leashes. Zo ontdek je wat het beste bij jou past voordat je een SUP board koopt. Hester van EEMsup neemt je mee in de wereld van het suppen. EEMsup is gevestigd aan de Eem vlakbij Amersfoort, een prachtige locatie om de omgeving te verkennen vanaf het water.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen