foto van de haven van Hoorn

Vijf must do’s als je gaat suppen in Hoorn

Met zijn prachtige ligging aan het Markermeer is Hoorn bij uitstek de perfecte plaats om te gaan suppen. Of je nu een bedrijfsuitje plant, lekker met vrienden op stap gaat of gewoon graag in de buitenlucht actief bezig bent: suppen in Hoorn heeft voor ieder wat wils. Wij hebben de leukste uitjes voor je geselecteerd in deze vriendelijke Noord-Hollandse stad.

Fitness suppen in Hoorn

Heb je al een paar keer op een sup gestaan en wil je fysiek iets meer uitdaging? Dan is paddle fit van SupSpirit de moeite waard. Met deze sportieve activiteit combineer je fitnessoefeningen met suppen in Hoorn. Fitnessen op het water dus. Klinkt dat je allemaal iets te sportief? Geen zorgen, je kunt natuurlijk ook gewoon een sup huren om rustig door de wateren van Hoorn te suppen.

Daarnaast vind je bij SupSpirit nog veel meer leuke activiteiten die je op de sup kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een kinderfeestje? Ideaal als jouw kinderen alle indoor speelparadijzen in de buurt kennen én ook niet meer heel warm worden van een dagje Sprookjeswonderland. Grote voordeel is dat je je kinderen niet alleen een nieuwe ervaring biedt, maar dat ze ook nog eens lekker actief bezig zijn. Succes gegarandeerd!

foto van de haven van Hoorn

Suppen in Hoorn: ontdek het Markermeer

Ben jij niet per se op zoek naar een georganiseerd dagje suppen, maar vind je het wel leuk om de Hoornsche Hop, het Markermeer of wellicht zelfs het IJsselmeer per sup te ontdekken? Dan kun je er ook voor kiezen om een supboard te huren bij bijvoorbeeld Kaaphoorn Charters. Deze jachthaven ligt direct aan het Markermeer en is dus de ideale start van jouw dagje suppen in Hoorn.

Ontdek Noord-Holland vanaf het water

Ga jij suppen in het West-Friese Hoorn? Dan ligt het voor de hand om de grote meren op te zoeken. Toch is het ook zeker de moeite waard om juist voor de smalle grachten van Hoorn te kiezen, of zelfs een stukje het achterland in te suppen. Huur bijvoorbeeld je sup bij Supstek en peddel over de Noordertocht of De Tocht naar het Dwaalpark in Hoorn. Benieuwd wat de provincie Noord-Holland nog verder te bieden heeft? Ga dan ook zeker een dagje suppen in Alkmaar of ontdek de Noord-Hollandse hoofdstad met deze leuke sup-tips.

Suppen in Hoorn als vrijgezellenfeestje

Suppen in Hoorn is natuurlijk leuk als sportief uitje, maar is ook een prima begin van een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. In dat geval is het wel zo lekker als je na het suppen meteen een hapje en een drankje kunt doen. Bij de Baai Hoorn ben je aan het juiste adres. Je huurt hier een sup voor een paar uur én geniet daarna van een biertje en een bitterbal op het Hoornse strand. Overigens kun je naast een supboard bij de Baai Hoorn ook kiezen voor andere watersporten, zoals kitesurfen, kanoën of wakeboarden. Ga je liever naar onze hoofdstad voor een vrijgezellenfeestje? Ontdek dan zeker de vijf leukste plekken om te suppen in Amsterdam.

Behendigheidstraining op een sup

Veel beginnende suppers zijn bang om in het water te vallen. Niet zo vreemd, want het is natuurlijk best even wennen als je op een supboard door de Hoornse wateren peddelt. Toch is de kans dat je daadwerkelijk een nat pak haalt niet zo groot. Tenminste, als je de juiste techniek beheerst. Denk aan het goed buigen van je knieën en het kiezen van het goede supboard. Zo is het als beginnend supper slim om te kiezen voor een stabiele en grote plank. Daarbij is het natuurlijk altijd een goed idee om voor je eerste keer suppen een clinic te boeken. Bij KiteFEEL vind je dergelijke workshops. Zo krijg je in een paar uur alle benodigde basiskennis over het suppen én krijg je ook nog eens een handige behendigheidstraining. Een prima begin van je dagje suppen in Hoorn.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen