“Suppen in Hoofddorp: mis zeker deze 3 hotspots niet”

Het Haarlemmermeerse Bos is de plek waar je kunt suppen als je in Hoofddorp en omgeving woont of werkt. Bij Papa’s Beach House bijvoorbeeld kan je via de SUP SUP club een SUP huren in een van hun SUP verhuur lockers. Je hoeft dan niet eens je eigen SUP mee te nemen, maar pakt deze gewoon uit de SUP2Go locker.

Het Haarlemmermeerse Bos ligt aan de rand van Hoofddorp en vanaf je board is het een komen en gaan van vliegtuigen boven je hoofd. Schiphol ligt immers op nog geen 500 meter bij je vandaan. Dus vandaag ben je aan het vliegtuig spotten vanaf je SUP board.

Toolenburger Plas

De Toolenburger Plas is een niet al te groot meertje in de woonwijk Toolenburg. Op deze recreatieplas ben je zeker niet de enige als je daar met je SUP aankomt. Het is hier op zonnige dagen echt een waar SUP paradijs. Je kan in een uurtje een mooi rondje suppen over deze plas. Begin dan bij restaurant Long Island. Als je terugkomt van je rondje, kan je hier genieten van een lekker drankje in de zon.

Heb je geen SUP of heb je geen zin om je SUP mee te nemen. Dan kan je een SUP huren bij Paviljoen La Floria. Voor 10 euro per uur (5 euro voor ieder uur extra) huur je hier een SUP met peddel. Bij Paviljoen La Floria kun je na het suppen ook terecht voor een lekker hapje en drankje.

Heb je zin in een andere leuke SUP stek in de buurt. Ga dan eens naar het Amsterdamse Bos. Hier kan je ook je hart ophalen en zijn er heel veel leuke SUP routes te volgen. 

Suppen in Aalsmeer

Wil je suppen in de omgeving van Hoofddorp, wat dacht je bijvoorbeeld van Aalsmeer en de Westeinderplassen? Hier kan je ook een mooie tocht maken. 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen