3 vrouwen op een supboard in harderwijk

De beste tips voor suppen in Harderwijk 

Prachtig gelegen aan het Veluwemeer en het Wolderwijd, ligt de Hanzestad Harderwijk. Een plaats met een rijke historie, dus perfect voor mensen die tijdens het suppen in Harderwijk ook een beetje cultuur willen snuiven. Maar ook de iets minder cultureel aangelegde supboarders komen hier aan hun trekken. Harderwijk is ideaal gelegen aan het uitgestrekte Veluwemeer en daarmee een prima uitvalsbasis als je dit water op je supboard wilt gaan ontdekken. Waar jouw voorkeur ook ligt, Harderwijk heeft suppers veel te bieden. We hebben een paar van de beste tips voor je verzameld.   

3 vrouwen op een supboard in harderwijk

Op eigen houtje suppen in Harderwijk

Denk jij erover na om je eigen supboard te kopen, of ben je inmiddels al de trotse bezitter van je eigen supboard, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar leuke routes om je supboard op uit te proberen. In Harderwijk kun je dan je hart ophalen. Het Veluwemeer en het Wolderwijd zijn geliefde locaties voor suppers. Online zijn dan ook genoeg leuke routes te vinden, waarbij je dit mooie natuurgebied kunt verkennen.

Wil je een supboard huren, maar wel graag zelf of met een paar vrienden de Harderwijkse wateren verkennen? Dan kun je goed terecht bij What’s SUP. Ze hebben een aantal routes uitgestippeld, die je na een korte instructie zelf kunt verkennen. Zo kun je kiezen voor een route langs het havengebied, maar ook een tocht naar een onbewoond eilandje is mogelijk. Lekker aanmeren en genieten van de rust. Dat klinkt als een heerlijk dagje uit toch?

Liever met een groep suppen in Harderwijk

Vind je het leuk om met een groep en begeleiding op pad te gaan, dan ben je bij SUP&Go Harderwijk aan het juiste adres. Zij zijn toch wel dé supspecialist van Harderwijk en je kunt hier terecht voor heel diverse tours en lessen. Wil je de stad verkennen vanaf het water? Dan is de City Tour een goede keuze. Onder begeleiding ga je suppen door Harderwijk. En over het maken van foto’s hoef je je niet druk te maken, die maken zij voor je. Dan sta je zelf op de foto in plaats van achter de camera. Ook wel eens leuk toch?

Ga je liever de natuur in op je supboard? Sluit dan eens aan bij de SUP-tour op vrijdag- of zondagochtend. Met een kleine groep ga je dan op pad om de mooiste plekjes in en om Harderwijk te ontdekken.

Suppen in Harderwijk met leuke extra’s

Is het jouw beurt om het volgende teamuitje, familieweekend of dagje weg met vrienden te organiseren? Dan is suppen in Harderwijk ook een dikke tip. Combineer dit met een lunch, borrelplank of barbecue en je zorgt ook direct voor de inwendige mens. Bij SUP&Go kun je verschillende arrangementen boeken, die garant staan voor een heerlijk en goed verzorgd dagje uit. 

Heb je vanuit je werk de opdracht meegekregen dat er naast ontspanning, ook aan teambuilding gewerkt moet worden op deze dag? Ook dan is suppen in Harderwijk hét perfecte uitje. Je kunt namelijk bij Supverhuur Harderwijk een supergrote XXL-sup huren. Een XXL supboard is een groot supboard waar je met maar liefst acht personen op kunt peddelen. Ja en als je dan vooruit wilt komen, moet je samenwerken. Goed voor de teambuilding en weer eens wat anders dan samen een vlot bouwen. Na jullie tochtje op deze supersup, strijk je bijvoorbeeld relaxed neer bij Walhalla, een fijne plek aan het stadstrand van Harderwijk. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie hier heerlijk napraten over jullie avonturen van die dag.

Heb jij na deze tips helemaal zin gekregen om deze stad aan het water te ontdekken op je supboard? Gewoon doen! Suppen in Harderwijk is een ware belevenis. Wil je ook eens suppen in een andere hanzestad, denk dan aan suppen in Zwolle.

 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen