suppen doetinchem

Heerlijk suppen in Doetinchem en omgeving

Suppen Doetinchem is suppen over de Oude IJssel, genietend van de mooie omgeving die de Achterhoek je te bieden heeft. Doetinchem is de centrale plek in de Achterhoek en wat is er leuker om deze per sup board te verkennen? De rivier de Oude IJssel loopt dwars door het centrum van Doetinchem.

Huur een sup board bij de Spoked Society, als je geen eigen sup hebt of geen zin hebt om deze mee te nemen. Deze supverhuur zit in het centrum van Doetinchem en is makkelijk te bereiken. Na een uurtje of 2 suppen, breng je je board weer terug en plof je neer op een terrasje in het leuke centrum van Doetinchem. Wil je nu je eigen supboard aanschaffen, wij geven je graag advies, welk bord het best past bij jouw wensen.

jongen en meisje op sup in doetinchem

Suppen in Recreatiegebied Stroombroek

Niet alleen in het centrum van Doetinchem kun je heerlijk suppen. Net buiten de stad ligt Recreatiegebied Stroombroek. Dit recreatiegebied, ook wel het Braamtse Gat genoemd, heeft een groot meer dat perfect geschikt is voor allerlei watersporten. Zo vind je hier ook een mobiele sup board verhuur omdat je hier perfect kunt supboarden. Ook kun je hier terecht om te (leren) waterskiën met een kabelbaan. Ook is er een strandpaviljoen en kiosk. Er is zelfs een Landal bungalowpark mocht je meerdere dagen willen blijven om te peddelen.

Suppen op het Waalse Water

Het Waalsche of Waalse Water is zijtak van de rivier de Oude IJssel. Deze aftakking was vroeger een stuk breder en dieper. Inmiddels is het op sommige plekken nog maar een smal slootje. Maar wel een perfecte en hele mooie omgeving om lekker te kunnen suppen. Opstappen kun je overal doen, bijvoorbeeld aan de Kemnade. Al peddelend zak je op je supboard het Waalse Water af en zie je mooie boerderijen en het prachtige coulissen landschap.

Tip: ga ook eens de Hanzestad Zutphen per sup verkennen, echt een aanrader.


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen