Oud woonboot in Den Bosch

Top 3 plekjes om te suppen in Den Bosch

De rivier de Dieze met de binnenstad van Den Bosch op de achtergrond

Waar kan je niet suppen in Den Bosch? Wat dacht je van de Dieze of de Dommel? Maar suppen Den Bosch lukt ook erg goed op de Ertveldplas of Zuiderplas. Ook de Zuid-Willemsvaart leent zich uitstekend om te suppen in ’s-Hertogenbosch. De Binnendieze mag dan alleen weer niet vanwege de vele rondvaartbootjes die er varen. Hieronder 3 leuke spots om toch lekker te kunnen suppen in Den Bosch. En ben je uitgesupt hier, dan heeft Brabant je nog genoeg andere leuke SUP spots te bieden. Ga bijvoorbeeld dan eens lekker peddelen op je SUP in Breda.

22 Shades of Blue

Suppen Den Bosch bij 22 Shades of Blue begint aan de Tramkade 26 in Den Bosch. Deze industriële omgeving is dé culturele hotspot van dit moment. Je kan hier terecht voor het huren van een opblaasbaar SUP board (2 uur voor euro 22,50), maar ook huur je hier een elektrisch sloepje of een kano. Vanuit hier kunnen zij je voorzien van leuke routes over bijvoorbeeld de Aa of de Zuid-Willemsvaart. Of juist de andere kant op richting de Ertveldplas.

Supclub Nederland

Supclub Nederland heeft Eindhoven en Den Bosch als thuisbasis voor al haar supboard activiteiten. Je kan hier terecht voor suptochten maar je kan jezelf ook laten opleiden tot SUPboard instructeur (gecertificeerd door Het Watersportverbond). Ook speciale Yoga op een SUP worden door Supclub georganiseerd. Vanaf Stadsstrand Witte Sieb (afkorting van de wijk naar welke het is vernoemd, Siberië) worden alle activiteiten van Supclub georganiseerd. Dionne is een van de instructrices, die je alle fijne kneepjes van het suppen den Bosch kan leren. Ook kan je bij haar terecht als alleen een SUP wilt huren.

Stadsstrand Witte Sieb
Vogelstraat 20
5212 VL ‘s-Hertogenbosch
Tel: 06-1612 6453

Supper Den Bosch

Heb je nog nooit eerder gesupt, dan kan je met een groepje (bijvoorbeeld met je vriendengroep of voor een vrijgezellenfeest) een leuke suptocht onder begeleiding maken over de Dieze. Bij Supper Den Bosch wordt er gestart vanaf een verzamellocatie in het centrum van Den Bosch. Je kan ook hier terecht voor het huren van een SUP, en als je het zo leuk vindt, kan je ook gelijk je SUP board kopen.

Van Diepenbeeckstraat 9
5211 BX ‘s-Hertogenbosch
Tel: 06-31935122

is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen