Een groep mensen op een supboard op een water in breda met in de achtergrond de koepelgevangenis

Suppen in Breda, de Parel van het Zuiden

De binnenstad van Breda met een singel op de voorgrond

“De Parel van het Zuiden”, zo luidt de bijnaam van Breda. En terecht! Breda staat bekend om zijn Brabantse gezelligheid, fraaie historische centrum en het bruisende uitgaansleven. Als je in Breda komt, kun je de Grote Markt eigenlijk niet missen, dit bruisende plein in het hart van de stad staat bekend om zijn terrassen en restaurants. Maar wist je dat Breda ook vanaf het water van alles te bieden heeft? In het centrum liggen de prachtige singels, op het Haveneiland in de wijk Belcrum vindt je het stadsstrand en vlakbij Breda vindt je de Galderse Meren. Allemaal prachtige gelegenheden om er op uit te trekken met je supboard. En ben je helemaal uitgesupt in Breda, ga dan eens lekker peddelen in Den Bosch of suppen in Tilburg. En wat dacht je van een leuke suptour door designstad Eindhoven. Allemaal leuke en vooral gezellig Brabantse plaatsen waar het naast goed suppen ook lekker borrelen is. Ook Tilburg is een aanrader om te gaan suppen. 

Tip 1: Suppen op de singels

Op zoek naar verkoeling op warme dagen? Ga dan suppen! Suppen staat voor stand up paddling. Je staat op een supboard en met een peddel beweeg je je voort over de singels. Hoe leuk is dat! Sup langs het Valkenbergpark en de oude Koepelgevangenis. Door suppen Breda verken je de stad eens op een andere manier en ondertussen ben je ook nog eens gezond bezig. Plezier gegarandeerd.

Wanna Sup
Bleekstraat 3 
4811 KH Breda 
Tel: 088-0105651

Tip 2: Probeer eens een elektrische sup

We kunnen je garanderen, al suppend in Breda voel je alle spanning van je af glijden. Je komt volledig tot rust en voelt je een met het water en de natuur. Ben je echter op zoek naar een nóg relaxtere ervaring? Probeer dan eens een elektrische sup! Bij Urban Junkies huur je elektrische sups of urban e-bikes vanaf E30 per uur (minimum 2 personen). 

Urban Junkies 
Gasthuisvelden 11,
4812 VX Breda
info@urbanjunkies.nl 

 

Tip 3: Boek een tour met gids

Bij Sup & Fun kun je onder begeledinig van een gids de mooiste plekken van Breda bezichtigen. Je hebt keuzes uit drie verschillende routes, varienend van een rondje door het centrum tot een route langs het Boeimeer, Ginneken en het Markdal.

 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen