Gezin samen op twee sup boards peddelend

“Iedereen kan suppen in Aalsmeer”

Niets is zo leuk als een dagje weg in eigen land. Heb je alle dierentuinen, attractieparken en grote steden in Nederland inmiddels wel een beetje gezien? Zet dan zeker bloemendorp Aalsmeer op je lijstje. Niet alleen vind je daar prachtige bollenvelden, ook voor de watersporter is er genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje suppen in Aalsmeer?

Suppen in Aalsmeer op de Westeinderplassen

Als je gaat suppen in Aalsmeer mag je de Westeinderplassen zeker niet overslaan. Huur bijvoorbeeld je sup bij Supventure en verken het watergebied zelfstandig. Ben jij nog niet zo’n ervaren supper? Of vind je het gewoon fijner om in een groep te peddelen? Ook dan ben je bij deze partij aan het juiste adres. Ze geven leuke clinics waar je in korte tijd de fijne kneepjes van het suppen onder de knie krijgt. Ben je toe aan iets bijzonders? Boek dan de sunset sup of ga mee met een toertocht.

Het leuke van de Westeinderplassen is dat ze verbonden zijn met diverse andere waterrijke gebieden in Noord-Holland waar je ook heel goed doorheen kunt peddelen. Ben je op zoek naar nog meer tips? Lees dan ook onze blogs over suppen in Noord-Holland, suppen over de Amstel en suppen op de Vinkeveense plassen

Ga als beginner suppen in Aalsmeer

Als je voor de eerste keer op een sup staat, kan dat best even spannend zijn. Grote kans dat je niet direct stabiel staat, of wellicht zelfs even in het water valt. Daarom kan het best handig zijn om eerst de fijne kneepjes van het suppen in Aalsmeer te leren. Je kunt je bijvoorbeeld voorbereiden door onze blog te lezen, maar nog makkelijker is het om een supclinic voor beginners te boeken. Bij Zeilschool Aalsmeer vind je zo’n clinic. Je krijgt eerst een half uur uitleg en vervolgens ga je zelfstandig het water op. Ben je de Westeinderplassen overgestoken en durf je aan de overkant niet meer terug, bijvoorbeeld omdat de golven ineens een stuk hoger zijn? Geen probleem, je belt de zeilschool en ze komen je met alle liefde in een motorbootje halen. Dat is pas luxe suppen in Aalsmeer.

Overnachten en suppen in Aalsmeer

Je kunt natuurlijk een dagje in Aalsmeer blijven, maar hoe leuk is het om het suppen in Aalsmeer te combineren met een overnachting? In de buurt van Aalsmeer bij de Oosteinderpoel vind je Happy Island. Op deze prachtige plek kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Je kunt daar een overnachting boeken nadat je bent gaan suppen in Aalsmeer. Laat jij je graag verrassen? Ga dan suppen en boek de Geluksroute. In dat geval krijg je een audiotour die je alles vertelt over de prachtige plekken in de Oosteinderpoel. Leer meer over de natuur, maar ook hoe geluk voor iedereen binnen handbereik ligt. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Suppen rondom Aalsmeer

Is het vorige uitje net iets te zweverig naar jouw smaak? Bij Fortvarend blijf je zeker weten met je beide benen op de sup staan. Je vindt deze locatie in Uithoorn, een plaatsje in de buurt van Aalsmeer. Het leuke van deze organisatie? Zij snappen dat je van suppen best hongerig kunt worden. Daarom bieden ze ook de optie om een goed gevulde picknickmand mee te nemen. En hoe idyllisch is het om in het hoge gras je lunch te nuttigen met uitzicht over het water en jouw sup?

Is een hapje eten tijdens het suppen iets te gewoon voor je? Bespreek met Fortvarend dan ook andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje suppen rondom Aalsmeer in combinatie met een graffiti workshop? Hartstikke leuk voor een kinderfeestje, vrijgezellenparty of bedrijfsuitje. Wat ook leuk is, om eens op het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos bij Hoofddorp te gaan suppen. 


is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen