SUP board Aqua Marina

Wil je ook een SUP board Aqua Marina kopen? Het is je misschien opgevallen dat je steeds meer mensen ziet suppen op een board van Aqua Marina. Dit is geen toeval, want een Aqua Marina SUP board is goede kwaliteit en een betaalbare prijs.

Veiligheid staat voorop!

SUP boards van Aqua Marina staan bekend om de geavanceerde technologie die is toegepast bij de productie. Door een dubbellaags dropstitch schaal is het board extra stevig en nog beter beschermt tegen lekken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het gepatenteerde Aqua Marina Heat Fusion om de onder- en bovenkant van het SUP board aan elkaar vast te

maken. Deze speciale manier van aan elkaar ‘lijmen’ van het board is niet alleen superstevig, maar ook nog eens veel beter voor het milieu. Denk aan alle lijm die wordt bespaard bij het produceren van een board.

Niet alleen de Aqua Marina SUP boards zijn van perfecte kwaliteit, ook de accessoires zoals peddels worden steeds beter. Zo heeft Aqua Marina, speciale carbon peddels ontwikkeld. Deze peddels hebben een speciale vorm, waardoor je makkelijker veel kracht kan zetten. Hierbij blijft de peddel stabiel in het water en hoef je weinig kracht te zetten om deze ‘dwars’ op het water te zetten.

Meest populaire SUPboard Aqua Marina

Het aanbod van Aqua Marina boards is enorm, welk board moet je kiezen? Wij adviseren de Aqua Marina Fusion. Dit is namelijk niet voor niets het meest verkochte board. Het board is erg gebruiksvriendelijk en kan voor zowel ontspanning als fitness doeleinden worden gebruikt. Waarom is dit board zo populair, hieronder een aantal redenen:

  • Je koopt voor een bedrag van rond de 400 euro een compleet SUPboard pakket met daarin: uiteraard het board en peddel. Maar ook rugzak, pomp, vin en enkelband zitten in dit pakket
  • Het SUPboard buigt weinig door en dat is zeker niet altijd zo in deze prijsklasse.
  • Het board is ondanks zijn lengte nog behoorlijk wendbaar. Een langer board zorgt wel voor meer snelheid. Dus eigenlijk ben je snel en nog best wendbaar met een Aqua Marina Fusion. Wil je een kleiner board, kijk dan eens naar de Aqua Marina Vapor.

is aan je winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen